Βελημάχι Γορτυνίας Καλοκαίρι 2022

Μέλη και φίλοι του συλλόγου μας γειά σας!

Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά ! Φέτος το καλοκαίρι λέμε να βρεθούμε στις εκδηλώσεις μας στην παλτεία Βελημαχίου στο παραδοσιακό πανηγύρι “Βελημαχίτικο Αντάμωμα” στις 12/8 και τη γιορτή νέων 14/8 που θα διοργανωθούν απο το σύλλογό μας. Σας περιμένουμε να βρεθούμε απο κοντά!

Θα γίνει ο πανηγυρικός εσπερινός την Κυριακή 14/8, στην ενορία μας Ιερός Ναός Κοίμησης Θεοτόκου και ανήμερα της εορτής Παναγίας, την Δευτέρα 15/8 και στα 9άμερα της Παναγίας 23/8, με Θεία Λειτουργία, αρτοκλασία και κεράσματα. Εκεί αναμένεται να συναντηθούμε οι συγχωριανοί και οι επισκέπτες του χωριού μας .

Οι πεζοπορείες της ομάδας ΒΟΑΣ (Βελημαχίτικη Ομάδα ΑνάβασηΣ) προς την Αγία Ανάληψη κ τις άλλες διαδρομές θα συνεχίσουν και φέτος (μετά της Παναγίας, λόγω των εκδηλώσεων), ο αρχηγ΄ός Τάσος, η υπαρχηγοί Πόλυ και Μαρία απο το Βελημάχι και απο την Απόσκια Τάκης και Χρήστος, περιμένουν να ορίσουμε τις ημέρες που θα πεζοπορήσουμε (κοινή εκκίνηση απο την Αγία Τριάδα).

Στα υπέροχα παραδοσιακά καφενεία και γευστικότατες ταβέρνες του χωριού (όπου βγαίνουν και μουσικές βραδιές απο την Άννα), θα υπάρχει η ευκαιρεία να συναντηθούν και να χαρούν οι πατριώτες και φίλοι του Βελημαχίου. Επίσης ο ξενώνας του Συλλόγου “Το ωραίο Βελημάχι” θα είναι ανοικτός για φιλοξενία σε αυτούς που θα επισκεφθούν το χωριό μας.

Οι αγώνες μπάσκετ που διεξάγονται υπό την αιγίδα του Δ.Γορτυνίας, έχουν στο πρόγραμμα δύο αγώνες στις 14/8 στο γήπεδο Βελημαχίου (6:30μμ κ 8μμ), όπως και ο τελικός στις 16/8 (7μμ), για χαρά και διασκέδαση σε όσους είναι στο γήπεδο. Θα δούμε και τις νέες εμφανίσεις της ομάδας μας (απο τον έφορο Γεωρ.Κανελλόπουλο) και περιμένουμε να παίξουν τα παιδιά το μπάσκετ που ξέρουν και θα πάνε άριστα!

Καλές διακοπές μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας, να περάσετε όμορφα και ξεκούραστα στο ωραίο και δροσερό Βελημάχι Γορτυνίας!

Απο το ΔΣ του Συλλόγου Βελημαχιτών Αρκαδίας.