Post navigation

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Καλοκαίρι 2021, Βελημάχι Γορτυνίας

Μέλη και φίλοι του συλλόγου μας γειά σας!

Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά καθώς και φέτος το καλοκαίρι πάλι όπως πέρυσι με την “εξ αποστάσεως” περίοδο του καλοκαιριού 2020 οι εκδηλώσεις, πανηγύρια και γιορτή νέων δεν θα γίνουν απο το σύλλογο στο χωριό μας, καθώς θα πρέπει να μην συναθροιζόμαστε, να έχουμε τα πιστοποιητικά ή self test και τελικά να μην έχουμε χορό στις γιορτές μας, παρά μόνο ακρόαση καθιστοί!

Για την εορτή της Αγίας Παρασκευής, θα γίνει ο εσπερινός την Κυριακή 25/7, στις 8:30 μμ στην ενορία μας Κοίμησης Θεοτόκου, ενώ στις εορτές της Παναγίας την Κυριακή 15/8 και στα 9άμερα της Παναγίας 23/9, με Θ.Λειτουργία και αρτοκλασία, αναμένεται να συναντηθούν οι συγχωριανοί και επισκέπτες του χωριού μας (πάντα με προσοχή με μάσκα κ αποστάσεις).

Οι πεζοπορείες της ομάδας ΒΟΑΣ (Βελημαχίτικη Ομάδα ΑνάβασηΣ) προς την Αγία Ανάληψη κ τις άλλες διαδρομές θα συνεχίσουν και φέτος, ο αρχηγοί και εκπαιδευτές Χρήστος, Τάκης απο την Απόσκια και Τάσος, Πόλυ, Μαρία απο το Βελημάχι μας περιμένουν να ορίσουμε τις ημέρες που θα πεζοπορήσουμε!

Στα υπέροχα παραδοσιακά καφενεία και γευστικότατες ταβέρνες του χωριού θα υπάρχει η ευκαιρεία να συναντηθούν και να χαρούν οι πατριώτες και φίλοι του Βελημαχίου. Επίσης ο ξενώνας του Συλλόγου “Το ωραίο Βελημάχι” θα είναι ανοικτός για φιλοξενία σε αυτούς που θα επισκεφθούν το χωριό μας.

Οι αγώνες μπάσκετ απο τις 14/8 έως 16/8 που διεξάγονται υπό την αιγίδα του Δ.Γορτυνίας, θα γίνουν φέτος και θα είναι μια επιπλέον χαρά και διασκέδαση για όσους βρεθούν τις ημέρες αυτές στα χωριά μας. Αναμένουμε νέες εμφανίσεις απο τον έφορο της ομάδας μας Γεωρ.Κανελλόπουλο και τις καλές αποδόσεις μας! Περιμένουμε η ομάδα μας να παίξει το μπάσκετ που ξέρει και μας αρέσει!

Θυμηθείτε αγαπητά μέλη και πατριώτες τις απογραφές κτιρίων (για τα σπίτια μας στο χωριό) που θα διεξαχθούν τέλη Ιουλίου και Αύγουστο 2021 (για όσους θα είμαστε τότε στο χωριό), ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι απο τα μέσα: Οκτωβρίου έως Νοεμβρίου 2021 θα έχουμε την απογραφή των κατοικιών και των κατοίκων (του πληθυσμού) του χωριού μας. Αξίζει να απογραφούμε στο χωριό, αφού τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερα άτομα βρίσκονται και κατεβαίνουν πλέον (με αφορμή και το νέο δρόμο που έγινε από Τριπόταμα-Παραλογγοί).

Καλό καλοκαίρι αγαπητά μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας να περάσετε όμορφα και ξεκούραστα στο ωραίο και δροσερό Βελημάχι μας!

Απο το ΔΣ του Συλλόγου Βελημαχιτών Αρκαδίας.