Post navigation

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Νέο ΔΣ απο τις Αρχαιρεσίες Συλλόγου Βελημαχιτών της 14ης Απριλίου 2019

Πραγματοποιήθηκαν οι Αρχαιρεσίες και η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου μας, στην αιθ.ΠΟΕ, Τζώρτζ 9, Πλ.Κάνιγγος, την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, όπου παρά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του ποδηλατικού δρόμου Αθήνας, αρκετά μέλη μας προσήλθαν και συμμετείχαν στις εκλογές. Αργήσαμε να ξεκινήσουμε περιμένοντας τα μέλη, όσοι ήρθαν χάρηκαν με τη συνάντησή μας.

Αλλάξαμε νέα και ευχές και όλοι ευχαρίστησαν για την προετοιμασία και προσφορά την Ευφροσύνη Θωμά με το πλούσιο κέρασμα: αρχικά καφές, χυμός, κουλουράκια, στη συνέχεια πίτες, μεζέδες, σαλάτες νηστίσιμα, ενώ ψαράκι και καλαμαράκια προσέφερε ο Θεοδ.Κακούρης από το «Σταυροδρόμι». Κρασί και τσίπουρο του συλλόγου μας.

Όλα αυτά μετά την ενημέρωση από τον τοπογράφο μηχανικό για το κτηματολόγιο, τις τοποθετήσεις προέδρου, ταμία και ελεγκτ.επιτροπής, όπου ακολούθησε σε πολύ όμορφο, ενωτικό, συλλογικό κλίμα η διεξαγωγή των εκλογών νέου ΔΣ. Διοικ/κός και Οικον/κός απολογισμός από τους Κων.Θωμά και Νίκο Ξουρή, αντίστοιχα, ενώ εκ μέρους της ΕΕ αναφέρθηκε σχετικά η Ανθούλα Θωμά. Ευχαριστούμε για τη διεξαγωγή των εκλογών τους: Πρόεδρο Γεν.Συνελ/σης: Λεωνίδα Θωμά, Γραμμ: Νίκο Χριστόπουλο και για την Εφορευτ. Επιτρ. τους: Αλεξ.Παναγιωτόπουλο-Σινόπουλο, Γιώργο Θωμά.

Προβλήθηκε με προβολικό μας το ντοκυμαντέρ της Περιφέρειας Πελοπ/σου, της Περιφ.Ενότητας Αρκαδίας, για τις «Ιερές οδικές διαδρομές στα μοναστήρια της Αρκαδίας» και άρεσε πολύ. Στη διάρκεια της συνέλευσης εκφράστηκε προβληματισμός με την υλοποίηση του δρόμου Παραλλογοί-Τριπόταμα που ενδιαφέρει άμεσα όλους μας. Όπως γνωρίζουμε έχει δημοπρατηθεί το έργο με ενέργειες από την Περιφέρεια και αναμένεται η ανάθεση στο ανάδοχο μετά το Ελεγκτικό Συνέδριο. Περιμένουμε τη συνέχεια όλοι μας, πολλά θέματα προβάλλονται ως αναγκαία εξ αιτίας των καταστροφικών βροχών, αλλά και ο δρόμος αυτός είναι απόρροια των φυσικών καταστροφών! Εδώ και 50 χρόνια ερήμωσαν τα χωριά μας από την αστυφιλία και την έλλειψη ενδιαφέροντος με αποτέλεσμα να μην πηγαίνουμε σήμερα με ασφάλεια. Αυτό ήταν, αποκλειστήκαμε. Θα πρέπει να γίνει η υπέρβαση κε Περιφερειάρχη Π.Τατούλη, κε Ε.Γιαννακούρα να ξεκινήσει αυτό το έργο που περιμένουμε στα χωριά μας. Ευχόμαστε σε όλους καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα!

Το ΔΣ που εξελέγη κατά την 1η συνεδρίαση της 18ης Απριλίου 2019, συνήλθε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Θωμάς

Αντιπρόεδρος: Χρήστος Σταθόπουλος

Γεν. Γραμματέας: Νικόλαος Ξουρής (βοηθός Έφη Τακτικού)

Ταμίας: Μιχάλης Δασκαλόπουλος (βοηθός Γιώργος Κυριακόπουλος)

Μέλος σε θέματα εκδηλώσεων στην Αθήνα: Ανδρέας Κακούρης

Σχέσεις επικοινωνίας μελών & συλλόγων: Κατιάννα Αντωνοπούλου

Μέλος σύνδεσμος εκδηλώσεων στο χωριό: Κώστας Δασκαλόπουλος

Αναπληρωματικοί του ΔΣ οι: π.Λεωνίδας Θωμάς, Θεόδωρος Κυριακόπουλος, Χρήστος Ντόκας.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή, εξελέγησαν:

Κώστας Σταθόπουλος, Ανθούλα Θωμά, Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του ανανεωμένου και ελπιδοφόρου διοικητικού συμβουλίου-ΔΣ του συλλόγου μας!

Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα, με υγεία και χαρά σε εσάς και τις οικογένειές σας κοντά στο χωριό μας!