Post navigation

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

“Διαγωνισμός μουστακιού 2017” και “γιορτή σαρδέλας” στο Βελημάχι Γορτυνίας

ο Σύλλογος Βελημαχιτών Αρκαδίας διοργανώνει και φέτος το διαγωνισμό ομορφότερου μουστακιού και τη γιορτή σαρδέλας στο αθλητικό κέντρο Βελημαχίου (γήπεδο μπάσκετ) και σας καλούμε να έρθετε με την παρέα σας,  το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017, ώρα 8:30 μμ.

Για τα μέλη του συλλόγου μας που επιθυμούν υπάρχει πούλμαν για διήμερη ή τριήμερη επίσκεψη ώστε να είναι 12-13/8 στο Βελημάχι: Σάββατο πρωί αναχώρηση και Κυριακή ή Δευτέρα απόγευμα επιστροφή! (τηλ: 6972222680, 6985991735)

αφίσα Σαρδ 2017

Η διοργάνωση της εκδήλωσης γίνεται από τα μέλη του συλλόγου μας, τα βραβεία είναι ευγενική προσφορά του Αργ. Αγγελόπουλου, ενώ η Έν.Συλλόγων Δημ.Εν. Κοντοβάζαινας συνδράμει στη στήριξη των συμμετεχόντων του διαγωνισμού. Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Γορτυνίας, το Δήμαρχο κ Γιάννη Γιαννόπουλο, που κάθε χρόνο στηρίζει και παρευρίσκεται στην εκδήλωση μας. Η σαρδέλα είναι προσφορά του συγχωριανού μας Θεοδ.Κακούρη, από την επιχείρηση “Σταυροδρόμι”. Τα πλούσια δώρα κλήρωσης των λαχνών για τη στήριξη του έργου του συλλόγου προσφέρονται από το σύλλογο (χορτοκοπτικό, ανεμιστήρας, κινητό-smartphone, παγωτομηχανή, κ.ά.) και άλλα από συμπατριώτες δωρητές.

Σας περιμένουμε.