Post navigation

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κάλεσμα στο Πανηγύρι Σάββατο 29 Ιουλίου 2017 στο Βελημάχι Γορτυνίας

Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι σας καλούμε στο παραδοσιακό πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής,  το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017 στην πλατεία Βελημαχίου, με φαγητό, χορό και μουσική από παραδοσιακούς μουσικούς του τόπου μας. Επίσης θα προβληθεί ταινία-ντοκυμαντέρ για το χωριό μας με αφιέρωμα στον Κωστάκη Θωμά, που ήταν οδοντίατρος (πρακτικός), απόφοιτος Σχολαρχείου, ιεροψάλτης και προσέφερε υπηρεσίες επί 35χρόνια ανιδιοτελώς στους κατοίκους των χωριών της περιοχής μας.

Για να μπορέσουν να έρθουν οι Αθηναίοι που είναι τα μέλη του συλλόγου μας, υπάρχει πούλμαν για όσους δεν έχουν άλλο μέσο, μόνο με 25€ για διήμερη επίσκεψη: Σάββατο πρωί αναχώρηση και Κυριακή απόγευμα επιστροφή! (τηλ: 6972222680, 6985991735)

Την Τρίτη 25 Ιουλίου θα έχουμε εσπερινό 7:00μμ στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, δηλαδή την παραμονή της γιορτής της Αγίας Παρασκευής, που είναι προστάτης του συλλόγου μας, με αρτοκλασία και περιφορά της εικόνας. Ανήμερα θα λειτουργήσει το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, προς το Καρδαρίτσι που θα το επισκεφθούμε.

Σας περιμένουμε φίλοι μας και επισκέπτες στη γιορτή του συλλόγου μας!

A¼IªªA 33X48 X¿PIª.eps